Podcastene du bør høre på i sommer

Du kjenner kanskje til fenomenet podcast? For de som ikke gjør det så er podcaster en form for et radioprogram som du kan høre på når og hvor du vil. Du kan laste ned episodene slik at de alltid er tilgjengelig.

Podcast er den perfekte reise vennen enten du trenger noe å høre på i bilen, på bussen, på toget, før du sovner eller mens du ligger og soler deg i utlandet eller på hytta. Det fine med en slik programvare, sammenliknet med radio, er at de er tilgjengelig selv uten nett, så lenge du laster dem ned først.

Hele historien

Den første podcasten vi ønsker å fortelle deg om er «Hele Historien». Dette er en flott podcast der du får høre hele historien om de forskjellige historiene du har sett mye om i nyhetsbildet. For eksempel kan du høre hele historien om lommemannen, Quisling eller den triste historien om Kristoffer. Det er greit å være obs på at noen av disse historiene er svært trise, men det er fremdeles verdt å få meg seg akkurat; hele historien.

Lørdagsrådet

Lørdagsrådet kjenner du kanskje igjen fra radioen tidligere. Dette tidligere radioprogrammet er lett å høre på og tar for seg hverdagslige problemer som skal bli løst av alle typer kjendiser. Disse kjenner du gjerne igjen fra scenen, fra nettsider eller kanskje fra TV. De hverdagslige problemene er ofte noe man selv kan kjenne seg igjen i, mens noen ganger er det helt absurde problemer som kan være morsomme å lytte til.