Bankpakke for Studerende

Som student i Norge kan det være vanskelig å holde styr på økonomien. Mange sliter med å leve på et studiebudsjett, særlig når prisene på hverdagsprodukter kan være høye og husleien er dyr. Her kan det være noe hjelp å få hos banken dersom de tilbyr en bankpakke for studenter med fordeler og goder.

I Norge blir det i hovedsak brukt bank-, eller kredittkort når det skal foretages kjøp, både fysisk og online. Som utenlandsk student i Norge kan man bland annet benytte seg av et Norwegian credit card. Når man betaler med kredittkort er det viktig å vite hvilke krav og regler som stilles fra banken. Fordelen med et kredittkort er at du slipper å betale de gebyrene som ellers er gjeldende når du bytter penger eller betaler med reisesjekker. Allikevel kan banken belaste deg provisjons- eller bankgebyrer. Kredittkort kan være en god måte å holde kontroll over personlig økonomi, så lenge man unngår unødvendig gjeld. Dette kan du gjøre ved å velge en studentpakke fra DnB, som har særegne fordeler for unge studenter.

Dnb: U for Ung

DnB har et eget tiltak for studerende som går under bankpakken for unge, denne kaller de U for ung. Her kan du søke om råd og hjelp, men også få noen helt spesielle fordeler. For deg som er mellom 18 og 33 år blir du blant annet tilbudt boliglån for unge med personlig rådgivning. Her tilbyr DnB deg gode betingelser på inntil 85% av boligverden, muligheten til å ta opp lån på over 85% av boligverdi med tilleggssikkerhet. Dette gir deg mulighet for å komme inn på boligmarkedet, selv for unge studerende.

Du kan også gjennom DnBs bankpakke for studerende bestille hvite kort, bankkort og kredittkort, helt kostnadsfritt. Bankkortet gir deg tilgang til Ung sitt fordelsprogram og du har automatisk reiseforsikring dersom minimum halve transportkostnadene betales med kortet, og du kan benytte deg av kontaktfri betaling opp til 5000 kroner. Mastercardet har blant annet inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse, bensinstasjonrabatt over hele verden og supertilbud 13 ganger i året.

Supertilbud

Supertilbudet hører til DnBs Mastercard og er eksklusivt for deg som er kunde og en del av U for Ung pakken. Supertilbudet gir deg 20-35% rabatt på kjente butikker opp til 13 ganger i året. Rabatten gjelder alle varer, også nedsatte varer. Rabatten får du når du betaler med DnBs Mastercard og ved å sende SUPERTILBUD til 04800, da blir du varslet hver gang det er et nytt tilbud. Rabatten trekkes automatisk fra i din neste Mastercard-faktura. Denne måneden er det tilbud på kjente butikker som f.eks Power, Home and Cottage, Tilbords, Thigths, Follestad, Lunehjem osv.

DnBs studentpakke og U for Ung løsning er smart for deg som studerer i Norge og som vil ha fordelene ved et Mastercard, samtidig som det er trygt og enkelt. Det er gode vilkår og du har mulighet til å spare litt ekstra hver måned, slik at økonomien som student går lettere rundt. Unngå kredittgjeld og dårlige betingelser og bestill sikkert Dnbs bankpakke.