Start dagen med radio og kryssord

Hvis det siste året har lært oss noe som helst, så må det nesten være verdien av de bittesmå tingene og rutinene våre som gjør hverdagen litt bedre. Etter at vi har begynt å være så mye hjemme fordi alt har væt stengt, har det virkelig blitt viktig å se på hva det er som har gjort at vi føler at vi kan kose oss litt, selv om vi ikke lenger har kunnet gjøre de tingene vi har forbundet med nettopp kos, verken i helgene eller i ukedagene.

Noen av de små, gode rutinene som har vært ekstra viktige, har vært å skape en god morgen. Her kan det å begynne dagen litt mer sakte være veldig fordelaktig, for det gjør at man får en bedre dag. Det er mye bedre for hjernen å våkne litt sakte, og kanskje heller starte dagen med kryssord eller kabal spill og studentradioen på i bakgrunnen. Det å finne gode rutiner for seg selv er ekstra viktig nå for tiden, og verdt å investere litt krefter i.

For mange studenter har det å høre på studentradio vært en viktig kilde til informasjon og eksamener og andre ting, mens andre kanaler gir underholdning, selskap eller rett og slett bare musikk å studere til, og i Norge har vi utrolig mange bra kanaler man kan kose seg skikkelig med.

Mange bra norske kanaler

I Norge er vi uten tvil bortskjemt med bra radio, og uansett hva man liker, finnes det en norsk radiokanal som snakker om det man ønsker å høre om, eller spiller den musikken man liker. Det å følge spesielle programmer er noe mange gjør, og det å for eksempel sitte og høre på det samme programmet hver eneste morgen mens man løser kryssord imens, kan være akkurat den rutinen som gjør at man får den roen man trenger.

I en studietid der alt har blitt snudd litt på hodet, både i forhold til forelesninger, eksamen og egentlig alt annet, har det ikke vært så lett for alle å slå seg til ro med de forholdene man har skullet studere under. Så det å skape noen fine rutiner, særlig om morgenen sånn at man får en god start på dagen, er et viktig verktøy for å skape noe godt for seg selv. En morgen med kaffe, studentradio og kryssord, burde være den perfekte starten på dagen når alt annet føles litt kaotisk.